İlan No | 1825947 |
---|---|
İlan Tarihi | 30 Mart 2022 |
İmar Durumu | Tarla |
Metrekare | 5410 |
Metrekare Fiyatı | 18 |
Ada No | 942 |
Parsel No | 10 |
Tapu Durumu | Müstakil Parsel |
Kat Karşılığı | Hayır |
Krediye uygun | Bilinmiyor |
Kimden | Emlak Ofisinden |
Takas | Evet |
Karatay İlçesi İsmil tapulamasında 942 ada 10 parselde Adana Ereğli çevre yoluna cephe yaklaşık olarak Konya ya 50 km İsmil'e ise 4 km mesafededir. Arazimiz 5410 m2 olup müstakil tapuludur ayrıca hem kullanıma hem de yatırıma uygundur.
KONYA'NIN HER BÖLGESİNDEN YATIRIM VE KİRA GETİRİSİ İÇİN AMORTİSİ KISA , DÜKKAN , MAĞAZA , KOMPLE BİNA , FABRİKA , DAİRE , OFİS VE AYNI ZAMANDA İMARLI ARSA ARAZİ , KAT KARŞILIĞI , HOBİ BAHÇELERİ VB YERLER İÇİN BİZDEN FİYAT ALMADAN KARAR VERMEYİNİZ .
TG No: 26690
www.tugaygayrimenkul.com
Sencer Grup
Kayıt tarihi:
11 Eylül 2020, 00:14
Üyelik tarihi: 10 Eylül 2020
Mağazanın tüm ilanlarını görüntüle* TC kimlik numarası ve cep telefonu numaraları aracılığıyla yapılması talep edilen para transferlerini gerçekleştirmeyin.
* Alacağınız veya kiralayacağınız konutu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
* Tanımadığınız kişilere kesinlikle para göndermeyin.