İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ÇİÇEK SULAMA APARATI SULAMATİK

Fotoğraflar yükleniyor

30
İlan No 1825874
İlan Tarihi 11 Kasım 2021

Fırsat Bu Fırsat

Sulamat ev bitkilerinin sulanmasında yeni ve farklı bir uygulamadır. Sulamat gövdesine su doldurulup toprağa saplanır. Aynı zamanda gövdenin tepesindeki kapak ve hortumla bir su kaynağı olan şişeye bağlıdır. Sadece çiçeğin çektiği kadar suyu toprağa verir. Haznesinde eksilen suyu hortum kanalıyla şişeden emer.




Neden Sulamat kullanayım?

Sulamat, evde çiçek ve bitki bakımı için farklı bir boyut ve kolaylık kazandırmak amacıyla hizmete sunulmuştur. Sulamat kullanarak gözünüz arkada kalmadan tatile çıkabilir ve bitkilerinizin sulamasını sürdürmüş olursunuz.


Sulamat kullanılınca çiçeği ayrıca sulamaya gerek olacak mı?

Sulamat, direk olarak suyun bitkinin toprağına ihtiyacı olduğu kadar iletileceği için bitkinize ayrıca su ilavesi yapmanıza gerek yoktur. Sadece Sulamat'ın bağlı olduğu şişenin/heybenin dolu olduğunu kontrol edin.


Sulamatı nasıl kullanacağım?

Sulamat'ı ambalajın arkasındaki aşamaları takip ederek kullanabilirsiniz. Önce toprağa saplanacak bölümü su dolu bir kabın içinde bekletin. Su şişesini/heybesini doldurun. Sulamat'ın ortasındaki boşluğu su ile doldurun. Sulamat'ı toprağa saplayın ve hortumun bir ucunu içine takın. Hortumun diğer ucunu da yedek su şişesine/heybesine takın.


Sulamatı hangi sıklıkta değiştirmeliyim?

Sulamat uzun süre değiştirmeden kullanabileceğiniz bir üründür. Toprağın içine sapladığınız bölümde aşınmalar olduğunda ya da her yıl değiştirmenizi tavsiye ederiz.

www.riziktarim.com

Bir saksı için kaç tane sulamat kullanmam gerekir?

15 cm çapındaki bir saksı için bir adet Sulamat yeterli olacaktır. Saksınızın büyüklüğüne göre sulamat sayısını arttırmanız gerekecektir.

Benzer ilan bulunamadı
Yorumlar

bayram dikbaş

Üyelik tarihi: 10 Haziran 2021

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep850 307 51 54
WhatsApp850 307 51 54
İlan sahibi: bayram dikbaş
Ara WhatsApp