İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

İlan No 1826061
İlan Tarihi 1 Mart 2022
Firma Adı BTA Çatı Merdiveni

Çatı merdiveni merdiven çatı katına kolay ve güvenli erişim imkanı sunar. Montajı takiben katlanıp tavana kaldırılabilen merdiven yerden kazanç sağlamaktadır. LWK çatı katı merdiveni çamdan imal edilmiştir ve üç ya da dört kat katlanır bölümden oluşmaktadır. Şık bir şekilde hazırlanmış kapak ilave bir dekoratif cila gerektirmez. Çatı merdiveni büyük önem ısı kaybını minimize yerleştirilir enerji tasarruflu binalar için tasarlanmış yüksek yalıtımlıdır.

Çatı merdiveni modelleri çatı odasında yer kazandırır ve de çok küçük bir kapak açıklığına kurulabilir. Sizde çatı katlarınızda şık bir görünüm ve kullanılmayan çatı aralarına ulaşmak istiyorsanız, teleskopik çatı merdivenlerimizi temin edebilirsiniz. Çatı katı merdiveni dayanıklı ve işlevsel olup çatı katına kolay erişim sağlar. Çatı merdivenleri her durum için en uygun çözümdür. Zengin standart ölçülerde ve verilen ölçüye göre üretim mevcuttur. Kullanımları kolay, rahat ve güvenlidir. Çatı merdiveni kampanyalarımız hakkında detaylı bilgi alın. Fiyat sorun, güncel indirim ve kampanyaları görüntüleyin.

Yorumlar

Samet Sancaktar

Üyelik tarihi: 24 Şubat 2022

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep850 515 65 66
WhatsApp850 515 65 66
İlan sahibi: Samet Sancaktar
Ara WhatsApp